Vaření de Sade
Když
nepařím
, vařím!
Aneb - jak a proč zrovna tak se vaří u nás doma - nově příchozí by mělo zajímat
úvodní slovo
.
Přispěvatelé
Claven
davesade
Komentáře
Určitě vyzkouším, děkuji za inspiraci.
Vánoční koláč jako příloha pobavila, díky! ;)
Vzhledem k chystanému sňatku s rodákem z Košic si ...
Bio věci mají něco do sebe, když srovnám třeba vej...
já beru zeleninu i ovoce od chlapíka u nás v Liboc...
Archiv blogu
►
2017
(1)
►
ledna
(1)
▼
2010
(13)
▼
listopadu
(2)
Momentka: pečená vepřová kolena
Momentka: sushi
►
června
(2)
►
dubna
(1)
►
března
(2)
►
února
(1)
►
ledna
(5)
►
2009
(14)
►
prosince
(7)
►
listopadu
(7)
Pravidelní čtenáři
Štítky
bezmasé
(7)
dezerty
(3)
editorial
(1)
hospody
(2)
literatura
(1)
momentky
(3)
polévky
(2)
reality
(4)
recept
(16)
neděle 28. listopadu 2010
Momentka: sushi
Příprava sushi není tak složitá, jak jsem se obával, když teda člověk má adekvátní suroviny. Je to i docela zábava a chutná to parádně, tak jsem se chtěl podělit.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Novější příspěvek
Starší příspěvek
Domovská stránka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat